Wie wil dat nu niet: betrokken medewerkers die waarmaken wat je als bedrijf de klant belooft.

Ik geloof in de kracht van medewerkers. Zorg dat ze zelfstandig kunnen werken (autonomie), dat ze weten waar ze goed in zijn (competentie) en voor een geweldig team (verbondenheid). De 3 kernwaarden voor gemotiveerde medewerkers.

Will Winnubst

Ondernemer

Ondersteuning op veel gebieden

Winkelwedstrijd

Geloof in de kracht van een competitie. Laat team de degens met elkaar kruizen met de wil de beste te worden

Interne certificering

Als iets moet dan halen we het (voedselveiligheid), waarom dan niet zelf onderdelen gaan certificeren?

Gamification

Op een ludieke manier met elkaar aan de slag. Pieken verdienen of medailles winnen en zo als team de kwaliteit verbeteren


In mijn tijd bij PLUS jaren lang de interne winkelwedstrijden georganiseerd met als doel winkels op een hoger plan te tillen. Een dankbare taak met enorm goed resultaat. 


Beste PLUS van Nederland


Samen met André van den Berg heb ik in 2018 de jury mogen vormen van de landelijke supermarkt van het jaar verkiezing, het onderdeel ‘Beste personeelsbeleid’.


Beste personeelsbeleid​Zowel in 2017 als in 2019 gedurende 8 maanden als spelleider de SPAR spelen mogen begeleiden. Een motivatietraject gericht op betere betrokkenheid medewerkers, leren en kopieren en performance verbetering.


Beste SPAR van de regio

Haal het maximale uit mensen

Wij hebben een feedback app tot onze beschikking om medewerkers eigenaarschap te geven over hun eigen ontwikkeling. Dus geen jaarlijkse beoordelingsgesprekken maar naar een proces van continue feedback en reflectie. 

Pak je telefoon en bel! Wat kunnen we voor elkaar betekenen?