Business boost voor het midden en kleinbedrijf

Graag tot je dienst..

Heeft jouw business een boost nodig? Een nieuwe website of wordt het hoog tijd om meer zichtbaarheid te creëren en  te starten met e-mail marketing. Er zijn vele partijen die dit beter kunnen dan ik. Voor enkel technische ondersteuning kan je het beste bij hen terecht wil je een inhoudelijke sparringspartner dan bel je mij.

Will Winnubst

Ondernemer

Digitale Business Boost met de volgende pakketten

Website in Wordpress

Een contentmanagementsysteem met uitgebreide mogelijkheden. Door gebruik te maken van een op conversie gefocused thema met plug-ins van hetzelfde Amerikaanse bedrijf zijn de mogelijkheden onbeperkt.

E-mailmarketing met Mailblue

Met MailBlue, certified partner van ActiveCampaign, verstuur je heel gemakkelijk krachtige en gerichte e-mails waarmee je je business kan laten groeien. Wel zo makkelijk: een Nederlandse schil om een Amerikaans product.

Webshop met Ecwid

Geen webwinkel opgebouwd uit 20 aparte plug-ins maar Ecwid. De webwinkel module, die prachtig integreert in je (Wordpress) website. Een zeer gebruikersvriendelijke Nederlandse desktop versie en een uitgebreide (Engelstalige) app.

Maar belangrijker:sparren over de verdere groei van de business

Mooie voorbeelden

“Zorg voor een website die autoriteit uitstraalt, blogs bevat en volop in staat is om van bezoekers leads te maken ”

“Help mij mijn business professioneler neer te zetten, zichtbaar te maken op internet en te starten met e-mailmarketing. ”

“Ontwikkel een leerplein voor e-learningsmodules met een woocommerce webshop die geheel zelfstandig kan draaien ”

“Blijft het een hobby of ga ik mijn bedrijf nu professioneel opzetten, maar hoe dan?.”

“Bouw een website die mij zichtbaarheid geeft, de afspraken automatiseert, de betaling vergemakkelijkt en de gelegenheid geeft voor het plaatsen van reviews ”

Pak je telefoon en bel! Wat kunnen we voor elkaar betekenen?